Met IPC Group bundelen Filip Franckaert en Tomas Mannaert vier bedrijven (REI Projects, IPC Services, IPC Gietvloeren en 21° Celsius) onder één noemer en één dak.

IPC Group staat voor gegarandeerde kwaliteit in gespecialiseerde toepassingen voor de professionele markt als voor de particuliere klant.

IPC Group & social responsibility

IPC Group streeft naar een evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf, haar sociale rol en haar natuurlijke omgeving. We erkennen dan ook het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

21° Celsius

Service is our middle name

Thuiskomen bij de perfecte temperatuur in een goed geventileerd huis, een uitnodigende badkamer die al op jou staat te wachten en dat allemaal ecologisch verantwoord? Klinkt dat te goed om waar te zijn? Voor ons klinkt dat als vakwerk van 21° Celsius!

Onze expertises

1. Verwarming

Gezelligheid en comfort in huis beginnen bij de juiste verwarming. Wil je verwarming op gas of mazout, dan plaatsen en onderhouden wij de condensatieketel en radiatoren. Kies je voor vloerverwarming? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Meer over verwarming

2. Sanitair

We maken van je badkamer de gezelligste plek in huis, om te genieten van een verkwikkende douche of te relaxen in een warm bad. Ontdek bij ons baden, douches en aankleding in alle stijlen van de bekendste merken. En reken op ons vakmanschap voor de volledige plaatsing en een piekfijne afwerking.

Meer over sanitair

3. Ventilatie

Een goede ventilatie van je huis is nodig om de lucht binnen gezond te houden. Er zijn verschillende types op de markt, dus vraag gerust om extra informatie. Zodra we samen de ideale ventilatie voor jouw huis gevonden hebben, gaan wij aan de slag.

Meer over ventilatie

4. Groene energie

Denk ecologisch en spaar energie en geld. Warmtepompen, zonneboilers en vloerverwarming zijn goede investeringen, want maand na maand houden ze je energiefactuur laag. Vraag ons om meer informatie en wij zorgen ervoor je huis binnenkort gevuld is met groene energie.

Alles over groene energie

Hoogveld 98a
B-9200 Dendermonde
+32 52 69 02 14
info@21gradencelsius.be