Met IPC Group bundelen Filip Franckaert en Tomas Mannaert vier bedrijven (REI Projects, IPC Services, IPC Gietvloeren en StrakWerk) onder één noemer en één dak.

IPC Group staat voor gegarandeerde kwaliteit in gespecialiseerde toepassingen voor de professionele markt als voor de particuliere klant.

Bekijk onze presentatievideo

IPC Group & social responsibility

IPC Group streeft naar een evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf, haar sociale rol en haar natuurlijke omgeving. We erkennen dan ook het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

IPC Gietvloeren

Met een gietvloer hoeft u geen compromissen te sluiten

Gaat u bouwen of renoveren? Dan moet u beslissen over elk onderdeeltje: van dakpannen tot vloerbedekking. Kiest u voor esthetiek of voor gebruiksgemak? Voor rustiek of modern? Goed nieuws: met een gietvloer hoeft u geen compromissen te sluiten. Want die past in elke ruimte: van garage tot badkamer, van vergaderzaal tot showroom.

Onze expertises

1. PU-gietvloer

Bent u een creatief type? Of houdt u het liever eenvoudig? Een gietvloer uit polyurethaan (PU) laat u perfect aansluiten op uw persoonlijkheid. Want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos …

Meer over PU-gietvloeren

2. Epoxy-gietvloer

De epoxyvloer is het lieverdje van interieurarchitecten. Waarom? Door zijn hoge hardheid is hij zo goed als onverwoestbaar. Dit vloertype werd dan ook oorspronkelijk ontwikkeld voor loodsen en fabrieken. Net daarom maakt u er in uw privéwoning een statement mee.

Meer over PU-gietvloeren

3. Epoxy vloercoating

Epoxyvloercoatings zijn populair. Van industrie tot privéwoningen, winkels en showrooms, overal duiken ze op. Dat hebben ze te danken aan enkele sterke troeven: ze hechten uitzonderlijk goed op quasi alle ondergronden, bezwijken niet onder grote druk en zijn zeer slijtvast. Of u er nu zware machines op plaatst of dagelijks de tango op danst: uw epoxyvloer zal geen barstje vertonen.

Meer over epoxy vloercoatings

Hoogveld 98a
B-9200 Dendermonde
+32 52 69 04 04
info@ipc-gietvloeren.be