Met IPC Group bundelen Filip Franckaert en Tomas Mannaert drie bedrijven (REI Projects, IPC Services en StrakWerk) onder één noemer en één dak.

IPC Group staat voor gegarandeerde kwaliteit in gespecialiseerde toepassingen voor de professionele markt als voor de particuliere klant.

Bekijk onze presentatievideo

IPC Group & social responsibility

IPC Group streeft naar een evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf, haar sociale rol en haar natuurlijke omgeving. We erkennen dan ook het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Social responsibility

IPC Group streeft naar een evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf, haar sociale rol en haar natuurlijke omgeving. We erkennen dan ook het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zo willen we onze medewerkers de kans bieden om zich - onder deskundige begeleiding van bedrijfscoaches - verder te ontwikkelen en blijven we werken aan een gezond evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf en haar sociale rol.

IPC Group zet sterk in op het sportieve karakter van de onderneming, zowel bij de eigen medewerkers als door het sponsoren van diverse sportieve activiteiten.

3MD

3MD Triatlon Dendermonde is een familiale triatlonclub. In een gezellige sfeer is er respect voor ieders persoonlijke ambitie.

IPC Group is trouwe sponsor van deze club. Zaakvoerder Tomas Mannaert is voorzitter. Pittig weetje: Tomas heeft zelf de befaamde ‘Iron Man’ enkele keren gelopen.

Logo Het Laar

Het Laar

Sinds 2019 is IPC Group zorgdrager van ‘Het Laar’. Het Laar biedt buitengewoon basisonderwijs. Als zorgdrager bieden we deze warme school hulp met sponsoring van bouwmaterialen. 

Meer over Het Laar.

logo special olympics

Special Olympics Belgium

Sport is voor iedereen. Als vriend van Special Olympics Belgium ondersteunen we deze fantastische organisatie in het uitbouwen van hun missie: bevordering van de sociale integratie van personen met een verstandelijke beperking door middel van sport.

Laurent Nobels

Laurent Nobels

Met Laurent Nobels heeft 3MD een absolute sterkhouder in de ploeg. Met IPC Group ondersteunen we graag sportief talent.

Harduynloop Oudegem

Harduynloop

Op 17 maart 2019 organiseert OHO haar tweede Harduynloop, een loopwedstrijd voor jong en oud in het landelijke Oudegem. Alle opbrengsten gaan naar de verdere uitbouw van deze school.

BBC Panters Baasrode

BBC Panters

BBC Panters bestaat nu ruim een halve eeuw en is van de grootste binnen de regio (Dendermonde / Buggenhout /Zele). BBC Panters staat voor een sterke jeugdwerking, ambitieuze seniorsploegen en een sportieve G-werking.

Vriesenrot 3
B-9200 Dendermonde
+32 52 69 04 04
info@ipc-services.be