Met IPC Group bundelen Filip Franckaert en Tomas Mannaert drie bedrijven (REI Projects, IPC Services en StrakWerk) onder één noemer en één dak.

IPC Group staat voor gegarandeerde kwaliteit in gespecialiseerde toepassingen voor de professionele markt als voor de particuliere klant.

Bekijk onze presentatievideo

IPC Group & social responsibility

IPC Group streeft naar een evenwicht tussen de economische belangen van het bedrijf, haar sociale rol en haar natuurlijke omgeving. We erkennen dan ook het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

StrakWerk

Pleisterwerken en gyprocwerken

Onze missie is simpel: we helpen jou om je huis te verfraaien. Dat doen we met strak stukwerk dat volledig aangepast is aan je eigen smaak. En omdat smaken nu eenmaal verschillen, reiken we een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden aan.

Pleisterwerk, stukwerk, gyprocwerken. Het is een essentiële stap in de bouwfase, want je muren bepalen mee het karakter van je ruimte. StrakWerk zorgt voor de muren die je wil, van strak tot landelijk, of netjes ertussenin.

Onze expertises

1. Pleisterwerken

Voor pleisterwerken is heel wat vakbekwaamheid nodig, en dat hebben we bij StrakWerk in overvloed. In een handomdraai pleisteren of bezetten we wanden of plafonds — snel, strak en schoon.

Meer over pleisterwerken

2. Gipswanden en gipsplafonds

Wel of niet geïsoleerd? Voor koele kikkers of liever knus? En hoe zit het met de akoestiek? Wij plaatsen je wanden, scheidingswanden, voorzetwanden en plafonds precies zoals jij het wil.

Meer over Gyprocwerken

Vriesenrot 3
B-9200 Dendermonde
+32 52 69 04 04
info@strakwerk.be